De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului?

A realiza confectii metalice reprezinta o activitate cu un ridicat caracter tehnic, considerat de multe ori ca neavand nimic a face cu latura estetica. Deoarece de multe ori, atunci cand oamenii isi doresc un gard metalic, ei nu se asteapta ca acesta sa fie si frumos, ne bucuram sa ii surprindem placut pe beneficiarii nostri pentru care proiectam modele elegante, spectaculoase uneori, desi le realizam doar din bare de fier, fara elemente decorative.

Am inceput sa confectionam garduri metalice in urma discutiilor frecvente cu beneficiarii carora le construiam case. Majoritatea isi doreau un gard simplu, dragut, ieftin si care sa le protejeze proprietatea. Discutand cu diversi parteneri si analizand produsele prezentate pe internet, am descoprit ca exista posibilitatea de a realiza porti si garduri metalice cu un aspect extrem de placut, daca alegem sa colaboram cu un designer care sa ne propuna modele simple dar frumoase.

A aparut astfel o colectie de produse de care suntem foarte mandri atunci cand observam ca sunt agreate si acceptate de catre clienti. Cum materia prima ne permite, reusim si sa oferim porti si garduri metalice personalizate, la preturi extrem de avantajoase.

Gardurile metalice se confectioneaza pe comanda, in urma analizei nevoii si asteptarilor clientului si realizarii proiectului, astfel incat sa avem certitudinea ca acesta reflecta viziunea beneficiarului. Panourile de gard si portile pot avea modele identice sau pot fi realizate avand grafica simetrica sau complementara. Indiferent de dimensiunile panourilor de gard sau portilor, proiectantii pot realiza grafica simpla sau complexa, proiectul final obtinand avizul viitorului proprietar.

Panourile de gard si portile se livreaza tratate impotriva factorilor de mediu si vopsite in culorile dorite. Uzual, clientii opteaza pentru culori neutre ( negru, argintiu, maro), rareori solicitandu-se effect de “patina� ca in cazul fierului forjat.

Desi nu sunt la fel de spectaculoase ca si confectiile realizate din fier forjat, portile si gardurile metalice se remarca printr-o eleganta clasica, ele castigand in ultimultimp teren si devenind o solutie pentru multi dintre beneficiarii care ne contacteaza. Realizate cu atentie si finisate cu grija, confectiile metalice isi aduc contributia la infrumusetarea fiecarei curti.

De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului? De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului? De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului? De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului? De ce un gard metalic – sacrificarea esteticului in folosul bugetului?

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*