Modele de porti – ce aleg pentru curtea mea?

Prima dorinta a unui client care si-a achizitionat o casa sau urmeaza sa-si contruiasca una, este sa-i aratam cat mai multe modele de porti, pentru a fi sigur ca va gasi un model care sa-l reprezinte.

Pentru noi, important este ca fiecare client sa fie sigur ca, indiferent daca alege confectie metalica sau fier forjat, ii putem realiza modele de porti spectaculoase, unice, concepute in baza asteptarilor sale si care sa se plieze pe bugetul pe care isi permite sa-l aloce acestui proiect.

Modele de porti se realizeaza in mod curent pe comanda. Compania noastra utilizeaza in procesul de productie doua tipuri de materiale:

bare de fier rectangulare sau rotunde – confectie metalica – se realizeaza modele de porti dupa design-ul unui arhitect sau designer, autori care vor concepe structuri moderne, actuale, de cele mai multe ori unicat; fierul permite o serie de operatiuni care transforma materia prima bruta in modele de porti extrem de frumoase;

fier forjat – din elemente de fier forjat se realizeaza modele de porti spectaculoase, artistice, adevarate opera de arta. Fierul forjat ca si structura de porti este impresionant, poate fi prelucrat in nenumarate variante. Imbinat cu elemente decorative, rezulta cele mai impresionante modele de porti.

Clientii aleg modele de porti- structuri simple sau placate cu policarbonat celular. Policarbonatul are rolul de a ascunde interiorul curtii de privirile indiscrete ale trecatorilor sau vecinilor. In ceea ce privesc aceste modele de porti placate cu policarbonat, parerile specialistilor in design sunt impartite:

parte dintre designeri considera ca policarbonatul are capacitatea de a scoate in evidenta modelul grafic al portilor, accentuind elementele decorative;

alti designeri insa se declara total impotriva folosirii policarbonatului atunci cand propun modele de porti, ei afirmand ca acesta scade valoarea artistica a produsului si nu face decat sa stirbeasca din frumusetea fierului sau a decortatiunilor din fier forjat;

Cel mai important pentru noi este insa realizarea de modele de porti care sa placa in primul rand beneficiarului. Ne intereseaza foarte mult parerile avizate ale arhitectilor si designer-ilor si facem recomandari clientilor ascultand de sfaturile acestora. Esential este inca ca produsele finite pe care noi le propunem clientului sa fie exact acele modele de porti pe care el si le-a dorit, care corespund din toate punctele de vedere asteptarilor si viziunii acestuia.

A realiza si comercializa modele de porti este, dincolo de latura comerciala, o responsabilitate deosebita pentru un producator, deoarece un produs customizat trebuie sa fie un raspuns prompt la asteptarile clientului. Atunci cand un produs implica design, creatie, el trebuie sa respecte toate limitarile impuse de catre beneficiar si sa-i aduca satisfactie.

Comments

Comments are closed.